Az erotikus csúszka masszázs az egyik legizgalmasabb és legerotikusabb masszázsfajta. Jótékonyan hat testre és lélekre, mint az összes masszázs fajta.

Az egészséges életmód napjainkban egyre fontosabbá válik. Sajnos igen sok környezeti tényező károsan befolyásolja egészségi állapotunkat. Ezért kap egyre nagyobb hangsúlyt az egészségmegőrzés.

Az intelligens emberek tesznek az egészségük fenntartásáért. Sport, tudatos táplálkozás, meditáció, elegendő alvás, egészséges emberi kapcsolatok fenntartása. A felsoroltak mind kapcsolódnak az egészséges egyensúly fenntartásához.

A masszázs is kifejezetten jól hat az emberi szervezetre, ezért lényeges lenne, hogy mindenki szánjon rá időt, illetve pénzt. Kellemeset a hasznossal – a masszíroztatásra ez nagyon jól illik.

A férfiak sokszor részesítik előnyben az erotikus tartalmú masszázsokat. Szeretik, ha egy szexi, nőies külsejű, profi masszőz kényezteti őket testük átgyúrásával.

Persze egyre több hölgy is van, aki nem tartja szégyennek, hogy a legjobb erotikus masszázs programon vegyen részt. De a férfi vendégek még mindig sokkal többen vannak az erotikus masszázs szalonokban, mint a női vendégek.

Az erotikus masszázs típusokon belül a csúszka masszázs nagyon népszerű. Könnyű megérteni, hogy miért.

A csúszka masszázs során a vendég teljesen meztelen. A masszőzön általában csak egy tanga bugyi van. Ez talán fura lehet annak, aki még nem volt ilyen masszázson. de a magyarázat egyszerű és logikus: Ha a masszőzön több ruha lenne, akkor a csúszka masszázs mozdulatait nem tudná kivitelezni.

A csúszka masszázs lényege, hogy a masszőz úgymond a vendég testén csúszkál. Ez azt jelenti pontosabban, hogy a masszőz szinte az egész testét használja a masszírozáshoz. Tehát nem csak a kezeit, karjait, esetenként a lábát. Ebből adódik, hogy a masszőz nem csak a vendég testét olajozza be, hanem a sajátját is, ezért nem lehet rajta ruha.

Az erotikus csúszka masszázson belül 2 típust különíthetünk el:

  • olajos csúszka masszázs
  • nuru géles masszázs

Az olajos csúszka masszázs mozdulatai esetenként erőteljesebbek is lehetnek, hiszen az egész testét használja a masszőz, tehát néha a testsúlyának nagyobb részével nehezedik a vendégre.

De végezhető ez a masszázs csak fenékkel vagy csak mellekkel is, hiszen a finomabb érintéseket csak így lehet kivitelezni.

A japán eredetű nuru gél csak néhány éve jelent meg a magyar piacon. Népszerűségének oka egyértelmű: könnyen lemosható, mert víz bázisú. Színtelen és szagtalan, vegyszermentes, így nem irritatív. Nyálkahártyára is kerülhet, hiszen ehető anyag, a fő összetevője egy alga fajta.

Bármely anyagot választjuk, kiváló hatás érhető el a csúszka masszázzsal. Érdemes mindkettőt kipróbálni egy profi masszázs szalonban.