Az érzéki masszázs Budapesten a Massage House-ban a legszínvonalasabb. A masszázs világa igen csábító lehet minden korosztály számára. Ugyanis köztudottan minden masszázs, így még az érzéki masszázs is kiválóan hat az egészségünkre.

A masszírozás fontos része kéne legyen minden ember életének. Javítja a vérkeringést, szép lesz tőle a bőrünk.

Lelkünkre és idegállapotunkra is abszolút pozitívan hat. Nyugodt lelkiállapotot eredményez, és stresszmentesíti elménket. Épp ezért jó, ha időzítünk akár a hétköznapokra is egy-egy masszázst. Turistaként, ha Budapesten járunk, szintén érdemes kipróbálni néhány masszázst.

Aki azon szerencsések közé tartozik, hogy otthon, a párjától megkapja a finom masszázst, könnyebb helyzetben van.

Mindenki másnak érdemes egy jó masszázs szalont keresnie, vagy akár egy privát masszőrt vagy masszőzt.

Az erotikus típusú masszázsok esetében érdemes visszajárni ugyanahhoz a masszázs terapeutához. Mivel ez a fajta masszázs intimitással jár, sokkal jobban működik, ha ismeri egymást a masszőz és a kezelt fél. Így lehet megélni a legjobb erotikus masszázst.

Az érzéki masszázs egy kifejezetten kellemes tevékenység. Alapvetően lágy, simító mozdulatok sorából áll. A masszőz a teljesség igényéven halad végig vendége egész testén. Nem hagy ki egyetlen testrészt sem, erre gondosan ügyel.

Az intim testrész masszázsa talán a legizgalmasabb rész. Terápiás céllal történik, hiszen a prosztata és a külső nemi szervek is hálásak a gondoskodásért, csakúgy ,mint a test többi része.

Az erotikus jellegű masszázsokat általában valamilyen finom illatú olajjal végzik. A masszőz a vendége egész testét bekeni az olajjal, hogy aztán könnyedén végezhesse rajta a különböző fogásokat.

Az teljes test beolajozása nem csak erotikus élmény lehet, ha azt a masszőz megfelelően végzi. De arra az esetre is hasznos, ha az alap masszázshoz csúszka masszázs is kapcsolódik.

A csúszka masszázs kivitelezhetetlen száraz bőrön. Viszont ha megfelelő mennyiségű olajat viszünk fel a bőrre, akkor szépen, könnyedén tud siklani test a testen. Ezért is nevezik a csúszka masszázst másnéven test a testtel masszázsnak.

Mitől lesz élmény egy ilyen típusú kezelés? Lássuk a legfontosabb pontokat:

  • A masszőz (vagy masszőr) megjelenése. A szépség persze relatív fogalom. Fontos, hogy milyen öltözetben és milyen kisugárzással kezdi a masszőz a programot.
  • Az ápoltságot pedig ne is részletezzük, hiszen alapvető követelemény a szakmában.
  • A lágy zene sokat adhat egy ilyen erotikus programhoz
  • Csendes, nyugodt környezet, hogy ne zavarja semmi az ellazulást.
  • Az illatok is fontosak. Már maga a masszírozáshoz használt olaj is lehet valamilyen illóolajjal keverve. A füstölő vagy az illó olaj párologtatás szintén kedvezően hat az atmoszférára.

Nos, ezek voltak az érzéki masszázs alapjai. Persze sokféleképpen színezhető még ez a típusú masszázs, csak a fantázia szab határt.